ثبت نام
آموزش برنامه نویسی در مدارس

برنامه نویسی در مدارس

سرفصل‌های مقاله

آموزش برنامه نویسی در مدارس

از سال 2016 ، آموزش برنامه نویسی در مدارس در برنامه های درسی مدارس گنجانده شده است. یک گام واقعی برای آموزش از آنجا که دنیای برنامه نویسی هرگز در مدرسه مطرح نشده است. اما امروزه ، در مواجهه با این عصر دیجیتال ، به نظر می رسد که جوانان نحوه استفاده از ابزارهای دیجیتال را بدانند.

این جوانان که اغلب به دلیل گذراندن ساعت ها یا حتی روزها در صفحه نمایش مورد انتقاد قرار گرفته اند ، اکنون استفاده هوشمندانه از آن را یاد خواهند گرفت. شاید اکنون زمان آن است که دنیای دیجیتالی را درو کنید. همه ما به طور روزانه با آن روبرو هستیم و اغلب اوقات خود را به دلیل نداشتن مهارت ها گیر می کنیم.

برای انجام این کار ، ابتدا برخی از پیش فرض ها را حذف کنیم. اول از همه ، برنامه نویسی فقط برای نابغه ها نیست. همچنین به بچه ها یاد نمی دهد که ساعت ها پشت سر هم روی کامپیوتر کد نویسی کنند. یادگیری آن در مدرسه نیازی به ربات ، رایانه شخصی یا هر سخت افزار گران قیمت دیگری ندارد ، زیرا برنامه نویسی ابتدا بدون صفحه نمایش آموخته می شود.

آموزش برنامه نویسی در مدارس ، سیستم نوین آموزشی ای است که در برخی از کشور های توسعه یافته اجرا می شود. این سیستم ، با آموزش علوم رایانه و به خصوص برنامه نویسی ، سعی در ایجاد یک بستر مناسب برای آموزش برنامه نویسی در مدارس دارد که اهداف بلند مدتی را شامل می شود.

اگر این مطلب برایتان رضایت بخش بود پیشنهاد مطالعه آموزش برنامه نویسی صفر تا صد برای نوجوانان رو داریم.

معرفی ایرانیان سایبر

ایرانیان سایبر ، اهداف بلند مدتی را در زمینه ی آموزش برنامه نویسی برای کودکان و نوجوانان در جهت کسب درآمد دنبال می کند. در دوره های ایرانیان سایبر که چندین زبان مختلف و کاربردی ای برای هنر آموزان آموزش داده می شود ، صفر تا صد این آموزش ها حدودا سه سال طول می کشد.

بعد از این سه سال یک برنامه نویس متخصص و بسیار کار بلد و حرفه ای تحویل جامعه داده می شود که می تواند به راحتی وارد بازار کار شده و کسب درآمد های خوبی از این راه داشته باشند. زیرا برنامه نویسی یکی از پولسازترین مشاغل جهان است.

چرا آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس

در برخی از کشور های توسعه یافته ، آموزش برنامه نویسی در مدارس وجود دارد. این آموزش به طبع هزینه های کلانی را از جمله تربیت معلمان و مدرسان و تهیه ی سیستم های  رده بالا برای توسعه ی بهتر در بردارد. این هزینه ها اهدافی دارند که مورد انتظار دولت ها و سیستم های آموزشی است.

عصر امروز ، عصر تکنولوژی و تبادل اطلاعات است. در دنیای امروزه یکی از ملاک های با سواد بودن ، تسلط به علم رایانه است و برنامه نویسی یعنی تسلط تقریبا کامل و جامع به کامپیوتر.

در این عصر اطلاعات و ارتباطات ، تسلط به کامپیوتر و برنامه نویسی ، امتیاز مثبتی برای یک نفر محسوب می شود. کسب درآمد و کمک به توسعه ی زیرساخت های ارتباطی کشور و تربیت نیرو های جوان و متخصص ، از اهدافی اند که دولت ها بابت هزینه های پرداختی انتظار دارند.

اگر این مطلب برایتان رضایت بخش بود پیشنهاد مطالعه آموزش برنامه نویسی کودکان و نوجوانان رو داریم.

اهمیت آموزش برنامه نویسی در مدارس

چرا آموزش پایتون برای کودکان

دولت ها با اختصاص دادن منابع و بودجه برای تهیه ی بستر و امکانات لازم برای آموزش برنامه نویسی در مدارس ، اهدافی را دنبال می کند. سیستم های آموزشی هر کشوری ، بابت هزینه هایی که برای آموزش یک واحد درسی برای دانش آموزان می کند ، خروجی و نتیجه ی خوبی را نیز انتظار دارد. نتیجه ی کار در چندین مورد خود را نشان خواهد داد.

افزایش مهارت حل مسئله

با آموزش برنامه نویسی در مدارس ، مهارت حل مسئله ی آن ها نیز تقویت می شود. در     برنامه نویسی دانش آموزان با چالش ها و مسئله های گاها پیچیده ای قرار است روبه رو شوند. نحوه ی حل این مسائل و مشکلات باعث تقویت و ارتقای سطح هوش و مهارت حل مسئله دانش آموزان می شود.

آموزش یک حرفه ی جدید

در دبیرستان های فنی حرفه ای ، آموزش مهارت های برخی مشاغل مربوط به صنایع به دانش آموزان داده         می شود. این مشاغل شاید برای بعضی ها ناخوشایند یا کمی از لحاظ فیزیکی سخت و طاقت فرسا باشند. ولی برنامه نویسی این طور نیست.

برنامه نویسی یک شغل آبرومند مانند سایر شغل ها و یک حرفه ی آینده دار و پولساز است که دارای امنیت شغلی و جامعه ای پویا است. در این نوع مشاغل اگر سواد و دانش و تجربه ی کافی داشته باشید ، خیلی خوب می توانید به کسب درآمد بالا و موفقیت برسید.

رشد خلاقیت

در برنامه نویسی مسائل و مشکلاتی در کدها پیش خواهد آمد. پیدا کردن بهترین و البته کوتاه تر و هوشمندانه ترین راه برای حل این مسائل ، از نکات مثبتی است که با آموزش برنامه نویسی در مدارس  می توان آن را برای دانش آموزان به ارمغان آورد.

سعی درحل کردن مشکلات

برنامه نویسی یعنی دست و پنجه نرم کردن با مشکلات. حل کردن این مشکلات نیاز به صبر و حوصله و البته خلاقیت فراوانی دارد. با آموزش برنامه نویسی در مدارس می توان از همان اول روحیه ی مواجهه و جنگیدن برای حل مشکلات را در دانش آموزان نهادینه کرد.

اگر این مطلب برایتان رضایت بخش بود پیشنهاد مطالعه فواید آموزش برنامه نویسی برای کودکان رو داریم.

کشور های آموزش دهنده برنامه نویسی در مدارس

برنامه نویسی در مدارس

در کل دنیا کشور هایی وجود دارند که سیستم آموزش برنامه نویسی در مدارس را ایجاد کرده اند. طبق گفته های بالا ، با آموزش برنامه نویسی در مدارس می توان برخی از ویژگی هایی که باعث پیشرفت دانش آموزان می شود را ایجاد کرد.

کشور هایی مانند ایالات متحده ی آمریکا ، ژاپن ، آلمان ، نروژ و غیره ، سیستم آموزش برنامه نویسی برای      دانش آموزان در مدارس را ایجاد کرده اند. این کشور ها با تربیت نیرو های جوان و با انگیزه و متخصص اهدافی را دنبال می کنند.

بچه ها و دانش آموزانی که تحت سیستم “آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس” فارغ التحصیل می شوند ، یک مهارت فوق العاده و بروزی را دارند. زیرا داشتن اطلاعات کافی در زمینه ی تکنولوژی و به خصوص برنامه نویسی یک امتیاز مثبت برای یک شخص به حساب می آید.

داشتن این مهارت ها باعث می شود که فرد پس از فارغ التحصیلی به راحتی بتواند یک شغل با درآمد مناسب و مقبولیت اجتماعی بدست آورد. گرچه می توان از مهارت هایی که در حین آموزش برنامه نویسی فراگرفته شده را در زندگی خود بکار برد.

سن مناسب آموزش برنامه نویسی در مدارس

سن مناسب آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس

در کل علم کامپیوتر ، علم پیچیده ای است. یادگیری این علم از سنین کم باعث نرمش ذهنی و بالا بردن سطح آی کیو دانش آموزان می شود. مخصوصا اگر آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس اجرایی شود ، که دیگر بهترین بهره وری را خواهد داشت.

درباره ی سن مناسب آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس نمی توان نظر قطعی ای داد. زمانی که دانش آموز یا کودک توانایی حل مسائل پیچیده (چه مسائل ریاضی  و چه اتفاقات زندگی) را پیدا کرد ، می تواند آموزش برنامه نویسی را شروع کند.

اگر این مطلب برایتان رضایت بخش بود پیشنهاد مطالعه بهترین زبان برنامه نویسی برای کودکان رو داریم.

زبان مناسب آموزش برنامه نویسی در مدارس

مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی

از زبان هایی که می شود در آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس استفاده کرد می توان به اسکرچ (scratch) و پایتون (Python) و سی پلاس پلاس (C++) و امثالهم اشاره کرد.

البته هر کدام از این زبان ها کابرد ها و سطح های مناسب خود را دارند. به طور مثال اسکرچ برای کودکان ، پایتون برای تمامی سنین و سی پلاس پلاس برای رده ها و لول های بالاتر استفاده می شوند.

هر کدام از این زبان های کاربرد های خود را دارند. البته می توان زبان های پرکاربردی مانند جاوا (Java) یا سی (C) را در برنامه ی آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس اختصاص داد. اما این زبان ها ، زبان های سخت و سطح بالایی اند که نیاز به دانش بالایی در برنامه نویسی برای استارت یادگیری دارند.

آموزش برنامه نویسی در مدارس

همین امر سبب می شود تا کسب درآمد برای نوجوانان، به یکی از دغدغه های ذهنی شان تبدیل شود.

ایرانیان سایبر به بررسی آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس پرداخته است. نوجوانان زودتر به آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس می رسند.

چرا آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس؟

در برخی از کشور های توسعه یافته، آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس وجود دارد. این آموزش به طبع هزینه های کلانی را از جمله تربیت معلمان و مدرسان و تهیه ی سیستم های رده بالا برای توسعه ی بهتر در بردارد. این هزینه ها اهدافی دارند که مورد انتظار دولت ها و سیستم های آموزشی است.

چه کشور های آموزش دهنده برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس هستند؟

کشور هایی مانند ایالات متحده ی آمریکا ، ژاپن ، آلمان ، نروژ و غیره ، سیستم آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس را ایجاد کرده اند. این کشور ها با تربیت نیرو های جوان و با انگیزه و متخصص اهدافی را دنبال می کنند.

سن مناسب آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس چقدر است؟

درباره ی سن مناسب آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس نمی توان نظر قطعی ای داد. زمانی که دانش آموز یا کودک توانایی حل مسائل پیچیده (چه مسائل ریاضی و چه اتفاقات زندگی) را پیدا کرد ، می تواند آموزش برنامه نویسی را شروع کند.

زبان مناسب آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس چیست؟

از زبان هایی که می شود در آموزش برنامه نویسی برای دانش آموزان در مدارس استفاده کرد می توان به اسکرچ (scratch) و پایتون (Python) و سی پلاس پلاس (C++) و امثالهم اشاره کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 1 =